NEVEROVATNA PONUDA

DELL LATITUDE E7240/E7250

NEVEROVATNA PONUDA

DELL LATITUDE E7240, E7250

BOGAT FUNKCIJAMA,  A LAGAN KAO PERO
Uz svaki kupljeni laptop na poklon dobijate Lenovo RANAC za Vaš laptop i GARANCIJU OD 6 MESECI.

Kompaktan, prenosiv.
Lagan kao pero.

Kada vam je potrebno da obavite posao u pokretu, ne postoji ništa bolje od ultrapenosivog biznis laptopa. Dell Latitude E7240 i E7250 sa ekranom od 12.5″ su profesionalni laptopovi sa HD ekranom i udobnom tastaturom. Biznis mašina sa odličnom baterijom koja vas nikada neće izneveriti. Zaštitite svoje podatke sa ugrađenim čitačem otiska prsta.
Testiran u skladu sa Američkim Vojnim Standardom.
Dell Latitude 7000 serija neće imati problema da izdrži vaše svako putovanje. Ova serija laptopova prošla je MIL-STD 810G testiranje, američkog vojnog standarda za ispitivanje izdržljivosti opreme protiv padova i udara.
1.

Otporan na polivanje vodom.

2.

Otporan na padove i udarce

3.

Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem

4.

Otporan na sve vremenske uslove.

i5

Procesor četvrte generacije

Intel Core i5-4310U

8GB

RAM

Otvorite koliko god prozora želite u isto vreme bez ometanja.

128GB

SSD

Za ultra brzo korišćenje i lakši rad na računaru.

dell latitude pngg

Profesionalna Biznis Mašina

Lagan i elegantan, za rad u pokretu, ali i rad od kuće. Dell je poznat po svojim baterijama velikog kapaciteta, pa tako ne morate da brinete da li ćete stalno biti blizu utičnice. Možete bez problema izaći van kuće bez punjača i biti sigurni.
Izaberi svoj opciju

DELL

LATITUDE

E7240 ili E7250, i5 ili i7 procesor, na tebi je da odlučiš, mi ti dajemo punu podršku!

ZAŠTO KUPITI
POLOVAN LAPTOP?

Sigurno se pitate zašto kupiti polovan laptop? Da li je pouzdan, kako možete da budete sigurni u kvalitet i slično.

Mi se Laptopovima bavimo  punih 5 godina i za to vreme smo stekli poverenje preko 500 firmi i na hiljade zadovoljnih kupaca.

Laptopovi u našoj ponudi su kao novi koštali od 1000€ pa do 3000€ jer su to modeli uglavnom iz biznis klase. Svi  laptopovi  su očuvani kao da su novi i apsolutno nećete primetiti nikakvu razliku, osim što je cena značajno niža. Uštedećete pri kupovini, a dobijate vrhunski  kvalitet, dug vek trajanja i odlične performanse. Apsolutno smo sigurni u kvalitet naših uređaja, tako da jedini u Srbiji dajemo garanciju od minimum 6 meseci pa do čak 3 godine za pojedine modele.

Imamo i našu maloprodaju i servis, tako da se možete uveriti u kvalitet na licu mesta, da izaberete laptop koji vam savršeno odgovara i da sve detaljno vidite i proverite

Prednosti kupovine polovnih laptopova:

  • checkmarkk Ušteda i do 1000€
  • checkmarkk Garancija od minimum 6 meseci.
  • checkmarkk Detaljno testirani i provereni.
  • checkmarkk Perfektno stanje (kao novo)
  • checkmarkk POKLON uz svaki kupljeni laptop
  • checkmarkk Mogućnost provere na licu mesta.
  • checkmarkk Povoljnije cene servisa laptopa.
  • checkmarkk 100% zagarantovan kvalitet
Cena novog T460S i cena tog laptopa kod nas (3 puta niža)

Zašto su neki polovni laptopovi skuplji?

Uprkos tome što su polovni, pojedini laptopovi mogu biti skuplji, zato što su kao novi koštali 3 - 4 puta više kao što vidite iz priložene slike. To je uglavnom zbog toga što njihova klasa određuje cenu. Većina naših laptopova su iz biznis klase i u dosta stvari se razlikuju od komercijalnih-potrošačkih. Potrošački laptopovi su jeftiniji, ali laptop biznis klase nudi 3 puta više od laptopova za potrošače. To su duže garancije, duže trajanje baterije, izdržljivija i otpornija kućišta. U njih se stavljaju najbolje komponente na svetu.
1. Dugotrajnost komponenti
Komponente koje se nalaze u biznis laptopovima su višestruko izdržljivije i dugotrajnije.  Sve komponente koje se ugrade su vrhunskog kvaliteta od najboljih svetskih proizvođača.

Vrhunski procesori, najbrži SSD diskovi, najbolje memorije, baterije sa proširenim kapacitetom do čak 12 ćelija, ekrani sa fenomenalnim prikazom slike…

U biznis laptopove idu samo najbolje komponente

2. Izdržljivost
Ono što pravi znatnu razliku između Biznis laptopa i komercijalnog je kvalitet izrade. Materijali koji se koriste kod biznis laptopa su: Aluminijum, Magnezijum, Carbon-Fiber… Apsolutno nema nigde plastike. Šarke ekrana su od čelika, tako da nećete imati problema sa slomljenim šarkama i “odvaljenim” gornjim kućištem što je veoma česta pojava kod običnih laptopova. Takođe, kućišta kod biznis laptopova su otporna na prašinu, udarce, padove, prolivanje tečnosti i extremne temperaturne razlike
3. Unikatan dizajn
Dizajn se dosta razlikuje od potrošačkih laptopova jer je unikatan, elegantan, ali i napravljen od vrhunskih materijala što im daje prestiž i uvek će se izdvojiti svojim izgledom.
4. Izuzetna brzina
Glavna odlika ovih laptopova je što su izuzetno brzi. Mogu se upaliti za svega 5 sekundi, a u isto vreme možete otvoriti 100 različitih prozora koji će raditi bez ikakvog problema. Svi programi se takođe pokreću kroz par sekundi i mnogo će vam olakšati posao i uštedeti vreme.
1.

Kvalitet.

Vrhunski kvalitet u koji se možete i sami uveriti dolaskom u našu radnju.

2.

Garancija.

Garancija na sve laptopove 6 meseci, jer verujemo u ono što prodajemo.

3.

Najbolje cene.

Najniže cene kada uzmete u obzir kvalitet, garanciju i uslugu koju dobijate.

ISKORISTITE AKCIJU

OSTALO JE JOŠ MALO DO KRAJA AKCIJE

0 Dana 00 Sati 00 min 00 Sek

Utisci Kupaca

Neki od naših najboljih polovnih laptopova su dospeli baš u njihove ruke, pročitajte šta oni imaju da kažu o nama