Često postavljana pitanja

Nudimo više načina plaćanja:

  • Gotovinski
  • Uplatom na račun naše firme
  • Platnim karticama (U maloprodajnom objektu)
  • Virmanski (za firme)

Naravno! Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo oko izbora laptopa. Imamo veoma veliko iskustvo, koje smo stekli radeći sa našim kupcima i rešavajući njihove probleme. Jako dobro poznajemo materiju tako da vam garantujemo da ćemo za vas izabrati pravi laptop.

Možete! Pre toga nam se javite na broj 060/5858-159 ili dođite lično. Nakon procene vašeg starog laptopa daćemo vam ponudu vrednosti, za koju možete uzeti nov laptop kod nas

Kod nas možete kupiti polovan laptop na rate kreditnim karticama Vaše banke

Imamo. Naša prodavnica se nalazi u ulici Ratka Mitrovića 134. Radno vreme je od 10 do 20 časova. Kod nas možete doći da uživo pogledate laptop. Svaki laptop možete proveravati i testirati neograničeno, a takođe možete pogledati i više modela ako se dvoumite koji kupiti.

Mapa sa lokacijom naše radnje

Imamo! Servis se nalazi u okviru prodavnice. Kod nas rade serviseri sa višegodišnjim iskustvom. Našim kupcima nudimo podršku i van garantnog roka. Svaki kupac dobija popust od 20% u narednih godinu dana na sve servisne usluge.

Da! Imamo naš izlog na sajtu kupujem-prodajem sa našim oglasima i utiscima naših kupaca. Na Limundu nemamo oglase

Kupujem-prodajem naš izlog

Uz svaki kupljeni laptop se dobija Torba i miš. Često menjamo akcije, tako da može da se desi da dobijete i 6 meseci netflix-a ili popust na kurs programiranja. Uvek ćemo vas obavestiti o aktuelnim popustima i akcijama.