NEVEROVATNA PONUDA

HP ELITEBOOK 840 G4

NEVEROVATNA PONUDA

HP ELITEBOOK 840 G4

HP_logo_630x630
NEUNIŠTIVA BIZNIS MAŠINA

PO SNIŽENOJ CENI

Uz svaki kupljeni laptop na poklon dobijate Lenovo RANAC za Vaš laptop i GARANCIJU OD 6 MESECI.

Premium Biznis Laptop

pngegg (2)
Napravljen

da potraje.

HP je testiran u skladu sa Američkim Vojnim Standardom “MIL-STD”. Prošao je čak 12 takvih testova izdržljivosti. Otporan je na polivanje vodom, prašinu, padove, udarce, visoke temperature i još mnogo toga što možete pogledati u priloženom video snimku.
1.

Otporan na polivanje vodom.

2.

Otporan na padove i udarce

3.

Tastatura prilagođena prstima

4.

Otporan na sve vremenske uslove.

Cena novog 840 G4 i cena tog laptopa kod nas (3 puta niža)

Zašto su neki polovni laptopovi skuplji?

Uprkos tome što su polovni, pojedini laptopovi mogu biti skuplji, zato što su kao novi koštali 3 - 4 puta više kao što vidite iz priložene slike. To je uglavnom zbog toga što njihova klasa određuje cenu. Većina naših laptopova su iz biznis klase i u dosta stvari se razlikuju od komercijalnih-potrošačkih. Potrošački laptopovi su jeftiniji, ali laptop biznis klase nudi 3 puta više od laptopova za potrošače. To su duže garancije, duže trajanje baterije, izdržljivija i otpornija kućišta. U njih se stavljaju najbolje komponente na svetu.
1. Dugotrajnost komponenti
Komponente koje se nalaze u biznis laptopovima su višestruko izdržljivije i dugotrajnije.  Sve komponente koje se ugrade su vrhunskog kvaliteta od najboljih svetskih proizvođača.

Vrhunski procesori, najbrži SSD diskovi, najbolje memorije, baterije sa proširenim kapacitetom do čak 12 ćelija, ekrani sa fenomenalnim prikazom slike…

U biznis laptopove idu samo najbolje komponente

2. Izdržljivost
Ono što pravi znatnu razliku između Biznis laptopa i komercijalnog je kvalitet izrade. Materijali koji se koriste kod biznis laptopa su: Aluminijum, Magnezijum, Carbon-Fiber… Apsolutno nema nigde plastike. Šarke ekrana su od čelika, tako da nećete imati problema sa slomljenim šarkama i “odvaljenim” gornjim kućištem što je veoma česta pojava kod običnih laptopova. Takođe, kućišta kod biznis laptopova su otporna na prašinu, udarce, padove, prolivanje tečnosti i extremne temperaturne razlike
3. Unikatan dizajn
Dizajn se dosta razlikuje od potrošačkih laptopova jer je unikatan, elegantan, ali i napravljen od vrhunskih materijala što im daje prestiž i uvek će se izdvojiti svojim izgledom.
4. Izuzetna brzina
Glavna odlika ovih laptopova je što su izuzetno brzi. Mogu se upaliti za svega 5 sekundi, a u isto vreme možete otvoriti 100 različitih prozora koji će raditi bez ikakvog problema. Svi programi se takođe pokreću kroz par sekundi i mnogo će vam olakšati posao i uštedeti vreme.

ZAŠTO KUPITI
POLOVAN LAPTOP?

Sigurno se pitate zašto kupiti polovan laptop? Da li je pouzdan, kako možete da budete sigurni u kvalitet i slično.

Mi se Laptopovima bavimo  punih 5 godina i za to vreme smo stekli poverenje preko 500 firmi i na hiljade zadovoljnih kupaca.

Laptopovi u našoj ponudi su kao novi koštali od 1000€ pa do 3000€ jer su to modeli uglavnom iz biznis klase. Svi  laptopovi  su očuvani kao da su novi i apsolutno nećete primetiti nikakvu razliku, osim što je cena značajno niža. Uštedećete pri kupovini, a dobijate vrhunski  kvalitet, dug vek trajanja i odlične performanse. Apsolutno smo sigurni u kvalitet naših uređaja, tako da jedini u Srbiji dajemo garanciju od minimum 6 meseci pa do čak 3 godine za pojedine modele.

Imamo i našu maloprodaju i servis, tako da se možete uveriti u kvalitet na licu mesta, da izaberete laptop koji vam savršeno odgovara i da sve detaljno vidite i proverite

Prednosti kupovine polovnih laptopova:

  • checkmarkk Ušteda i do 1000€
  • checkmarkk Garancija od minimum 6 meseci.
  • checkmarkk Detaljno testirani i provereni.
  • checkmarkk Perfektno stanje (kao novo)
  • checkmarkk POKLON uz svaki kupljeni laptop
  • checkmarkk Mogućnost provere na licu mesta.
  • checkmarkk Povoljnije cene servisa laptopa.
  • checkmarkk 100% zagarantovan kvalitet
i5

Procesor sedme generacije

Intel Core i5-7300U

8GB

RAM

Otvorite koliko god prozora želite u isto vreme bez ometanja.

128GB

NVMe SSD

Za ultra brzo korišćenje i lakši rad na računaru + 500GB hard disk.

image5a7dc4ce28b28

Visok kvalitet izrade
Vek trajanja preko 10 godina

HP Elitebook 840 G6 je vrhunski laptop biznis klase. Koristi kombinaciju legure magnezijuma i obojenog aluminijuma, samo je dno napravljeno od tamne čvrste plastike. Tako da su naslovi za dlanove (palm rest) udobni i hladni. HP EliteBook 840 G4 nudi sve bitne sigurnosne opcije. Tu je skener otiska prsta, TPM i slot za Kensington zaključavanje. Tu je i HP SureStart pa sve to u kompletu čini ovaj laptop savršeno sigurnim od svakog pokušaja nedozvoljenog upada. Sve to plus odličan Full HD ekran od 14``, i5 procesor sedme generacije, 8GB RAM memorije, ultrabrzi NVMe SSD disk od 128GB i dodatnih 500GB hard diska za čuvanje svih podataka na jednom mestu.
ISKORISTITE SNIŽENU CENU!

OSTALO JE JOŠ MALO DO KRAJA AKCIJE

0 Dana 00 Sati 00 min 00 Sek

Utisci Kupaca

Neki od naših najboljih polovnih laptopova su dospeli baš u njihove ruke, pročitajte šta oni imaju da kažu o nama