NEVEROVATNA PONUDA

LENOVO THINKPAD AKCIJA

NEUNIŠTIVA BIZNIS MAŠINA PO SNIŽENOJ CENI
Uz svaki kupljeni laptop dobijate poklon i GARANCIJU 12 MESECI!
Najizdržljiviji laptopovi na svetu.
Thinkpad je testiran u skladu sa Američkim Vojnim Standardom “MILSPEC”. Prošao je čak 8 testova izdržljivosti. Otporan je na polivanje vodom, prašinu, padove, udarce, visoke temperature i još mnogo toga što možete pogledati u priloženom video snimku.
1.

Otporan na polivanje vodom.

2.

Otporan na padove i udarce

3.

Tastatura prilagođena prstima

4.

Otporan na sve vremenske uslove.

Cena novog T460p i cena tog laptopa kod nas (3 puta niža)

Zašto su neki polovni laptopovi skuplji?

Uprkos tome što su polovni, pojedini laptopovi mogu biti skuplji, zato što su kao novi koštali 3 - 4 puta više kao što vidite iz priložene slike. To je uglavnom zbog toga što njihova klasa određuje cenu. Većina naših laptopova su iz biznis klase i u dosta stvari se razlikuju od komercijalnih-potrošačkih. Potrošački laptopovi su jeftiniji, ali laptop biznis klase nudi 3 puta više od laptopova za potrošače. To su duže garancije, duže trajanje baterije, izdržljivija i otpornija kućišta. U njih se stavljaju najbolje komponente na svetu.
1. Dugotrajnost komponenti
Komponente koje se nalaze u biznis laptopovima su višestruko izdržljivije i dugotrajnije.  Sve komponente koje se ugrade su vrhunskog kvaliteta od najboljih svetskih proizvođača.

Vrhunski procesori, najbrži SSD diskovi, najbolje memorije, baterije sa proširenim kapacitetom do čak 12 ćelija, ekrani sa fenomenalnim prikazom slike…

U biznis laptopove idu samo najbolje komponente

2. Izdržljivost
Ono što pravi znatnu razliku između Biznis laptopa i komercijalnog je kvalitet izrade. Materijali koji se koriste kod biznis laptopa su: Aluminijum, Magnezijum, Carbon-Fiber… Apsolutno nema nigde plastike. Šarke ekrana su od čelika, tako da nećete imati problema sa slomljenim šarkama i “odvaljenim” gornjim kućištem što je veoma česta pojava kod običnih laptopova. Takođe, kućišta kod biznis laptopova su otporna na prašinu, udarce, padove, prolivanje tečnosti i extremne temperaturne razlike
3. Unikatan dizajn
Dizajn se dosta razlikuje od potrošačkih laptopova jer je unikatan, elegantan, ali i napravljen od vrhunskih materijala što im daje prestiž i uvek će se izdvojiti svojim izgledom.
4. Izuzetna brzina
Glavna odlika ovih laptopova je što su izuzetno brzi. Mogu se upaliti za svega 5 sekundi, a u isto vreme možete otvoriti 100 različitih prozora koji će raditi bez ikakvog problema. Svi programi se takođe pokreću kroz par sekundi i mnogo će vam olakšati posao i uštedeti vreme.
Intel i5

Procesor šeste generacije

Intel Core i5-6440HQ

8GB

RAM

Otvorite koliko god prozora želite u isto vreme bez ometanja.

256GB

SSD

Za ultra brzo korišćenje i lakši rad na računaru.

x240 png

Laptop računar za velika preduzeća usredsređen na performanse

Ovaj laptop ima poboljšane performanse i na najbolji mogući način doprinosi kvalitetu vašeg radnog dana. Tanak i lagan, ali snažan prema MILSPEC specifikacijama, T460p poseduje procesore visokih performansi, izuzetnu grafiku, jednostavnu mogućnost upravljanja, sjajne mogućnosti za povezivanje i dugo trajanje baterije. Ovaj laptop redefiniše performanse velikog preduzeća bez kompromisa kada je u pitanju mobilnost.
SAMO 54300 RSD umesto  ̶7̶8̶0̶0̶0̶ RSD za laptop sa i5 procesorom sa 4 jezgra, 8GB ram memorije, 256GB SSD i 12 meseci garancije
ISKORISTITE AKCIJU

OSTALO JE JOŠ MALO DO KRAJA AKCIJE

0 Dana 00 Sati 00 min 00 Sek

Vrhunske specifikacije
po niskoj ceni

Windows 10 Pro dizajniran je da osnaži vas i vaše poslovanje. Omogućava vam da bezbedno radite sjajne stvari na svim svojim uređajima sa bilo kim, bilo gde i bilo kad. Uklapa se u različite budžete, a takođe je veoma jednostavan za upotrebu. Moći ćete više da uradite od samog početka. Težine već od 1,71 kg i debljine od 21 mm, ovaj laptop je izuzetno prenosiv – savršen je za produktivnost u pokretu.

Utisci Kupaca

Utisci
Utisci
Utisci

ZAŠTO KUPITI
POLOVAN LAPTOP?

Sigurno se pitate zašto kupiti polovan laptop? Da li je pouzdan, kako možete da budete sigurni u kvalitet i slično.

Mi se Laptopovima bavimo  punih 5 godina i za to vreme smo stekli poverenje preko 500 firmi i na hiljade zadovoljnih kupaca.

Laptopovi u našoj ponudi su kao novi koštali od 1000€ pa do 3000€ jer su to modeli uglavnom iz biznis klase. Svi  laptopovi  su očuvani kao da su novi i apsolutno nećete primetiti nikakvu razliku, osim što je cena značajno niža. Uštedećete pri kupovini, a dobijate vrhunski  kvalitet, dug vek trajanja i odlične performanse. Apsolutno smo sigurni u kvalitet naših uređaja, tako da jedini u Srbiji dajemo garanciju od minimum 6 meseci pa do čak 3 godine za pojedine modele.

Imamo i našu maloprodaju i servis, tako da se možete uveriti u kvalitet na licu mesta, da izaberete laptop koji vam savršeno odgovara i da sve detaljno vidite i proverite

Prednosti kupovine polovnih laptopova:

  • checkmarkk Ušteda i do 1000€
  • checkmarkk Garancija od minimum 6 meseci.
  • checkmarkk Detaljno testirani i provereni.
  • checkmarkk Perfektno stanje (kao novo)
  • checkmarkk POKLON uz svaki kupljeni laptop
  • checkmarkk Mogućnost provere na licu mesta.
  • checkmarkk Povoljnije cene servisa laptopa.
  • checkmarkk 100% zagarantovan kvalitet
1.

Kvalitet.

Vrhunski kvalitet u koji se možete i sami uveriti dolaskom u našu radnju.

2.

Garancija.

Garancija na sve laptopove 12 meseci, jer verujemo u ono što prodajemo.

3.

Najbolje cene.

Najniže cene kada uzmete u obzir kvalitet, garanciju i uslugu koju dobijate.

Utisci Kupaca

Neki od naših najboljih polovnih laptopova su dospeli baš u njihove ruke, pročitajte šta oni imaju da kažu o nama